Hoek domineert maar krijgt geen loon naar werken

Geplaatst: 20 oktober 2024 om 14:36

Hoek is niet de nieuwe koploper van de Derde Divisie. De ploeg van Gérard de Nooijer kon bij winst op OJC Rosmalen in ieder geval tot morgen lijstaanvoerder worden, maar de Zeeuws-Vlamingen bleven ondanks een dominante wedstrijd steken op 0-0.

Praktisch negentig minuten stond Hoek op de helft van thuisploeg OJC Rosmalen, maar tot écht grote kansen leidde dat niet. Hoek combineerde goed, maar kon de weg naar het doel niet vinden. OJC dwong de bezoekers tot pogingen van afstand en hield topscorer Steve Schalkwijk goed bij het doel weg. Lars Wantens, die mocht starten door een blessure bij Arne Van Den Eynde, was nog het meest dichtbij; de Belg raakte de lat uit een vrije trap.
Hoek-doelman Finn Murre had het aan de overzijde relatief eenvoudig. OJC kwam niet verder dan een paar counters en werd daaruit nooit echt gevaarlijk. Het aantal keren dat de sluitpost redding moest brengen was op één hand te tellen.
Zo blijft Hoek tweede in de stand. De ploeg van De Nooijer staat nu in punten gelijk met koploper Blauw Geel '38, dat morgen nog in actie komt.